Terschelling (Harlingen HEEN)

LET OP! Dit betreft alleen de HEENreis op 31 juli 2020; opstappen in Sevenum, Walhalla.

Meer informatie over vervoer naar Harlingen (Terschelling) vind je op: http://www.hetmaasdal.nl/terschelling

Reserveer tijdig: VOL = VOL!!!

De totaalprijs voor een enkeltje is € 30,00 per persoon. We vragen nu een aanbetaling van het gehele bedrag. Het tarief is exclusief de kosten voor de overtocht met de veerboot. De overtocht dien je zelf te boeken!

Exacte vertrektijden zijn nu nog niet bekend. Houd rekening met een vertrektijd in de ochtend rond 07.00 uur / 08.00 uur. De aankomsttijd zal om +/- 11.30 uur zijn. Op deze manier kun je alvast de boot boeken voor de overtocht Harlingen - Terschelling v.v.. De ophaaltijd in Harlingen is meestal rond 13.00 uur. We vermelden dit, mocht er wellicht toch nog een retour aangeboden kunnen worden, dan is er alvast rekening mee gehouden.

Plaats je reservering door te klikken op één van onderstaande opstapplaatsen. Rond je reservering helemaal af. Let op! Binnen enkele dagen ontvang je van ons een factuur ter aanbetaling. De reservering is pas definitief als ook de aanbetaling is gedaan.

Indien je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen door te mailen naar info@hetmaasdal.nl of te bellen naar 06-50244776.


Er zijn nog geen routes bekend voor dit evenement.
Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op.


Terug naar het evenementenoverzicht